Am slăbit cu dieta cardiologilor

Când vizitați un cardiolog, nu este neobișnuit ca acesta să vă spună că trebuie să slăbiți. Nu pentru că sunt răi, ci pentru că supraponderalitatea este unul dintre cei mai mari factori de risc pentru problemele cardiace. Dar, deși pierderea în greutate poate fi o mare provocare, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să faceți schimbări sănătoase și să vă atingeți obiectivele.

Dieta cardiacă, cunoscută și ca o dietă sănătoasă pentru inimă, este un plan alimentar care este aprobat de cardiologi. Promovează fructele, legumele și cerealele integrale și limitează alimentele bogate în zahăr, sare și grăsimi saturate. Cardiologii recomandă, de asemenea, limitarea alimentelor procesate și a băuturilor alcoolice. Există o varietate de diete sănătoase pentru inimă din care puteți alege, inclusiv dietele mediteraneene, Ornish, DASH, flexitarian, TLC și vegane.

Deși nu există o singură Luare in greutate rapida dietă care să fie aprobată de cardiolog, majoritatea împărtășesc reguli similare. Cardiologii recomandă, de obicei, să limitați sodiul la mai puțin de 2.000 de miligrame pe zi și să adăugați mai multe fibre din cereale integrale, leguminoase, legume crucifere și nuci în dieta dumneavoastră. De asemenea, ei încurajează oamenii să aleagă pește gras precum somonul, păstrăvul și tonul, care sunt bogate în acizi grași omega-3. De asemenea, ei recomandă evitarea cărnurilor procesate precum slănină, frankfurt și pastrama, care sunt bogate în grăsimi saturate și sodiu.

La micul dejun, Cheng recomandă să sari peste produsele de patiserie (brioșe de panificație, daneze, gogoși și cornuri), care sunt adesea bogate în grăsimi saturate și zahăr rafinat și să optați pentru o opțiune sănătoasă precum ouăle, fulgii de ovăz sau un smoothie făcut dintr-un amestec de fructe întregi, seminte de chia si lapte nelactat. Ea vă sfătuiește, de asemenea, să vă limitați consumul de carne roșie, care este bogată în grăsimi saturate, și să alegeți cele mai slabe bucăți posibile, cum ar fi carnea de vită tocată cu 95% în plus.

Cand vine vorba de indulcitori, dieta cardiaca recomanda evitarea zaharurilor rafinate si alegerea surselor naturale de dulce precum fructele, mierea sau siropul de artar. De asemenea, descurajează consumul de băuturi dulci, cum ar fi sifonul și băuturile energizante, care sunt bogate în calorii, zahăr și sodiu.

Un cardiolog în vârstă de 35 de ani, care a slăbit 30 de kilograme și a făcut mușchi, a spus că consistența, răbdarea, distracția și echilibrul au fost cheile succesului său. El a atribuit, de asemenea, alegeri alimentare mici, simple și atente pentru rezultatele sale. Dieta cardiacă și exercițiile fizice l-au ajutat să-și mențină o greutate stabilă, să-și construiască mușchi și să-și reducă tensiunea arterială și nivelul colesterolului. Aflați mai multe despre călătoria sa în videoclipul de mai jos.

Published by matinyadak

جک پالت

Leave a comment